Нов акаунт

Влез в своя профил

Забравена парола?

Изгубена или забравена парола? Въведе своя имейл адрес, а ние ще ви изпратим линк за възстановяване на паролата.

Съжаляваме, но нямате право да задавате въпроси., Трябва да сте влезли в своя акаунт, за да задавате въпроси..

Нямате права да публикувате постове.

Условия за ползване

Въведение

Добре дошли на сайта MED4MIN.com

MED4MIN.com представлява виртуално общество състоящо се от неговите потребители.

Оперативното управление на сайта: дизайн, членство, рангове, категории, правила за споделяне и т.н. е предоставено на неговите потребители, които чрез пряко участие и обсъждане във форума на MED4MIN.com избират администраторите на сайта.

Администраторите на сайта определят необходимия брой модератори и техните конкретни задачи. Оперативните правила на сайта се определят от потребителите след пряко обсъждане на направените предложения. Взетите във форума решения се възлагат за изпълнение и контрол на администраторите и модераторите по реда определен от самите тях.

Собственика на домейна определя основните правила и насоки на развитие на сайта, които не могат да бъдат нарушавани при оперативното управление на сайта от неговите потребители. Моля, внимателно прочетете тези условия и ги спазвайте.

1.1. Използайки услугите на MED4MIN.com Вие се съгласявате с тези условия за ползване. В случай, че след като се запознаете с тях, не сте съгласен с техните изисквания и разпоредби, моля не използвайте услугите на MED4MIN.com

1.2. С оглед на периодично допълване, модификация и усъвършенстване на работата на MED4MIN.com, както и във връзка с възможни законодателни промени, които рефлектират върху работата на уебсайта, тези условия могат да бъдат променяни едностранно от MED4MIN.com. При изменение на тези условия, промените ще бъдат публикувани на видно място на уебсайта MED4MIN.com.

1.3. Всякакви промени влизат в сила и се приема, че Вие сте се съгласили с тях ако в срок от 5 календарни дни след публикуването им вие не заявите изрично писмено, че не сте съгласен с тях.

1.4. В случай че потребителя заяви несъгласия с променените или нови общи условие договорът с него се счита за автоматично променен и MED4MIN.com има право незабавно да прекрати предоставянето на услугата.

Правила

2.1. Използвайки услугите на MED4MIN.com, вие се съгласявате да не правите следните неща:

2.1.1. Да не публикувате, разпространявате или да предоставяте по всякакъв начин, данни, съобщения, текст, компютърни файлове или други материали, които противиречат на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите условия, Интернет етиката или добрите нрави и които нарушават правата на трети лица като:

– авторски или сродни на тях права, запазени марки, патент или други права на интелектуална собственост, право на собственост, както и всякакви други имуществени или неимуществени права или законни интереси на трети лица.

– представляващи търговска, служебна или лична тайна или друга конфиденциална информация.

2.1.2. Да публикувате, разпространявате или да предоставяте софтуер или други компютърни файлове, които съдържат вируси или други рискови програми или техни компоненти.

2.1.3. Публикуване или трансфер на порнографски и други нелегални материали.

2.1.4. Публикуване на данни, съобщения, текст, компютърни файлове или други материали съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, пропагандиращи дискриминация, проповядващи фашистка, расистка, или друга недемократична идеология, чието съдържание нарушава права или свободи на човека съгласно Конституцията и законите на Република България или международните актове, призоваващи към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление и т.н.

2.2. MED4MIN.com предоставя място за съхранение единствено на данни, които отговарят на посочените по-горе изисквания и не противоречат на тези Правила или на императивни изисквания на приложимото законодателство. Ако ни стане известно, че публикуваната от вас информация не отговаря на посочените изисквания или на императивни изисквания на приложимото законодателство, линкът към нея ще бъде премахнат от нашата база с данни, като за повторното му активиране ще трябва да преминете през процедура, в която да докажете, че той отговаря на изискванията на сайта ни и не противоречи на императивните изисквания на приложимото законодателство.

2.3. Въпреки че екипа на сайта не се ангажира да проверява публикуваната от Вас информация си запазваме правото да премахваме, без предупреждение публикувана информация, когато бъдем известени от правоносители или от компетентен държавен орган за това, че тя не отговаря на Правилата на сайта или на приложимото законодателство, както и ако по наша преценка информацията застрашава сигурността на нашите сървъри.

2.4. На основание чл. 17 от ЗЕТ екипът на сайта не е длъжен да следи или претърсва сайта за информация нарушаваща, нечий авторски права или действащото законодателство. Премахване на съдържание и/или електронни препратки към съдържание нарушаващо авторски или сродни права се извършва в срок от 24 часа от подаването на писмен сигнал от правоносител, упълномощено от него лице или компетентен държавен орган. Заявката за премахване на съдържание или електронна препратка трябва да съдържа достатъчно информация и приложени документи, удостоверяващи правата на заявителя. Заявките се изпълняват за посочените линкове. Заявки за определено заглавие не се изпълняват, защото противоречат на правото ни по смислъла на чл. 17 от ЗЕТ. Заявките трябва да съдържат линкове към съдържанието за което се претендира. Заявки съдържащи линкове към резулати от търсене или скрийншоти от такива резулатати не се изпълняват, защото това изисква от екипа на сайта да претърсва и анализира резултатите и да взима субективно решение за всеки един открит резултат, от което задължение той е освободен в чл.17 от ЗЕТ.

2.5. MED4MIN.com не носи отговорност за публикуваната от Вас информация.

2.6. Съгласявайки се с тези правила Вие декларирате, че няма да използвате услугите на MED4MIN.com и свързаните с него сайтове за да активирате джънк мейл или изпращане на непоискани търговски съобщения.

2.7. Запазваме си правото да премахваме всякаква публикувана от Вас информация, която по наша преценка не съответства на законовите разпоредби и на изискванията на тези Правила.

Ограничаване на отговорността

3.1. Всички услуги на MED4MIN.com са на базата на „as is“ и информацията намираща се на него е публикувана от трети лица. Ние предоставяме единствено свободно пространство за съхранение на информация в електронен вид от нашите потребители и не проверяваме съдържанието на съхраняваната от тях информация, която е стриктно за лично ползване от съответните потребители. Поради това ние не поемаме и не носим никаква отговорност за съдържанието на каквито и да било данни и информация, съхранявани на сървърите на MED4MIN.com, нито за това че съдържащите се на MED4MIN.com данни и информация може да включва вируси и че ще функционира безпогрешно и без прекъсвания. Използването на данни, съобщения, текст, компютърни файлове или други материали разположени на MED4MIN.com е изцяло на Ваша отговорност.

3.2. MED4MIN.com не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие спирането, променянето, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността или непълнота на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни през MED4MIN.com

3.3. Ние не носим отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие достъп на трети лица до публикуваната от вас информация.

3.4. Ние не носим отговорност за вреди, настъпили от неправомерното използване на публикуваната на сайта информация.

3.5. Потребителят е длъжен да обезщети MED4MIN.com и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за платени глоби, за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с ползвани услуги на MED4MIN.com в нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите условия, добрите нрави или Интернет етиката.

Правила за ползване

4.1. Писането на кирилица при ползването на български език е задължително.

4.2. Разрешено е писането на други езици, стига да се ползва съответната азбука.

4.3. Забраняват се обидите на каквато и да била основа, както и всякакви други нецензурни изрази при комуникацията с други потребители, при писането на коментари към торенти, постване в тракер-форума, или при изпращането на лични съобщения.

4.6. Забранява се спамът във всякаква форма.

4.6. „flood“ с коментари и/или емотикони е нежелателен и се счита за спам.

4.7. Не се позволява използването на порнографските материали в коментарите или аватарите.

4.8. За всякакви нарушения извън описаните, екипът си запазва правото да редактира и трие коментари, мнения или теми без предупреждание.